Orta Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü - Mersin Gümrük Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Görevinde Bulunan Sn. Kemal ÇETİNKAYA'nın Mesajı

Orta Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü, Mersin Gümrük Müdürlüğü Müdür Yardımcısı görevinde bulunan

Sn. Kemal ÇETİNKAYA’nın mesajı;

Değerli mesai arkadaşlarım ve meslektaşlarım.

2012 yılından beri Mersinde yaklaşık 8 yıldır görev yaptım. Her başlangıcın bir sonu vardir. Allah kısmet ederse yılbaşında emekli olacağım. Bu gün itibariyle Mersin Gümrük Müdürlüğü’ndeki görevim sona erdi. Kalan süreyi Bölge Müdürlüğü’nde şube müdürü olarak görev yapacağım. Görev yaptığım süre içerisinde devlet memuru onur ve vakarına yaraşır şekilde herkese eşit ve adil  davranmaya özen gösterdim. Bu süreç içerisinde sizleri üzmüş, kırmış, incitmiş, hatalı davranış içinde bulunmuş, yanlış yapmış kalbinizi kırmış olabilirim, hata yapmak insana mahsustur. Hatasız ve mükemmel insan yoktur. Kalbini kırdığım ve üzdüğüm tüm arkadaşlardan özür diliyorum. Her şeyi sizlere daha iyi bir çalışma ortamı yaratmak ve hata yapmanızın önüne geçmek içindi. Ben varsa bir hak ve hukukum hepinize helal ediyorum. Sizlerden de aynı şekilde haklarınızı helal etmenizi talep ediyorum. Her başlangıcın bir sonu vardır. Eğer bu hayatta hoş bir seda bırakmış isek ne ala. Sizleri çok seviyorum hoşça kalın kendinize dikkat edin. Aileniz ile birlikte nice mutlu, sağlıklı, huzurlu bir yaşam ve çalışma ortamı dileğiyle Cenabı Allaha emanet olunuz.

Kemal ÇETİNKAYA