Web Sitesi Kullanım Koşulları

Mersin Gümrük Müşavirleri Derneği (MGMD) web sitesine hoş geldiniz.

Bu siteyi kullananlar aşağıdaki koşulları kabul etmiş sayılırlar.
Mersin Gümrük Müşavirleri Derneği web sitesi , hiçbir kişi ve/veya kuruluşa herhangi bir konuda herhangi bir taahhüdü içermemektedir. Sitede yer alan belgeler sadece bilgilendirme amaçlıdır.

Sitede yer alan bilgiler, kaynak gösterilmek suretiyle yayımlanabilir; ancak bu bilgilerin ticari amaçlarla kullanımı Mersin Gümrük Müşavirleri Derneği'nin yazılı iznine tabidir
Sitede yayınlanan bilgilerin güncelliği, doğruluğu ve tamlığı konusunda azami özen gösterilmekle birlikte, Mersin Gümrük Müşavirleri Derneği bu konuda hiçbir taahhüt ve sorumluluk kabul etmez.

Sitedeki bilgilerin kullanımı sonucunda veya siteye ulaşılamamasından ötürü doğrudan veya dolaylı bir zarar doğması halinde, Mersin Gümrük Müşavirleri Derneği’ne hiçbir borç, sorumluluk veya mükellefiyet yüklenemez. Kullanıcıların sitede yer alan bilgileri herhangi bir şekil ve surette kullanmadan önce konunun uzmanlarına danışmaları önerilir.

Mersin Gümrük Müşavirleri Derneği sitede yer alan bütün bilgileri ve tasarımı önceden bildirimde bulunmaksızın değiştirebilir veya kullanım dışı bırakabilir.

Bu site Türkiye Cumhuriyeti Kanunları ile korunmaktadır. Siteye zarar vermeyi amaçlayan veya sistemdeki herhangi bir veri, bilgi iletişimine veya yazılım kodlarına dışarıdan müdahaleye yönelik her türlü girişim hukuken yasaklanmıştır.

Sistem ve buna bağlı ekipmanlar izlenmekte ve denetlenmektedir. Kullanıcılar kendilerine ait bilgilere erişilebileceğini ve gerektiğinde yetkili makamlara iletilebileceğini göz önünde bulundurmalıdırlar.