Liman Mülki İdare Amiri Vali Yardımcısı Sn. Alp Eren YILMAZ Başkanlığında Yapılan "Mersin Uluslararası Liman Giriş Kartları ve Kart Bürosu Görev, Yetki ve Sorumluluk Yönergesinin" Güncellenmesi Toplantısına Katıldık

29.01.2020 tarihinde   Liman Mülki İdare Amirimiz Vali Yardımcısı Sn. Alp Eren YILMAZ  Başkanlığında, ilgili kurum ve kuruluşlarla yapılan "Mersin Uluslararası Liman Giriş Kartları ve Kart Bürosu Görev, Yetki ve Sorumluluk Yönergesinin" güncellenmesi  toplantısına Derneğimizi temsilen  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sn.Hasan YİĞİT ve Başkan Vekilimiz Sn.Doğan AŞAR  katılım sağlamış olup, Liman Giriş Kartlarıyla ilgili meslektaşlarımızın yaşadığı sorunlar dile getirilerek yaşanan sıkıntıların çözümü için önerilerimizle diğer kurum ve kuruluşların görüşleri doğrultusunda verimli bir çalışma yapılmıştır.  Yapılacak olan bir sonraki toplantıda yönergeye son şekli verilecektir.

Çok verimli geçen bu toplantıyı düzenleyen Liman Mülki İdare Amirimiz Vali Yardımcısı Sn.Alp Eren YILMAZ   ile toplantıya ev sahipliği yapan Deniz Ticaret Odası ve tüm katılımcılara Derneğimiz ve Meslektaşlarımız adına teşekkür ederiz.